Skip to main content

Historien bag vores virksomhed

CJ BYG Silkeborg ApS bygger på mange end 10 års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod.

Vi har arbejdet med mange både private og erhvervs kunder. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har lave timepriser på alt indenfor branchen, så du er sikker på at få det meste ud af dit budget. Hos CJ BYG Silkeborg ApS løser vi både små og store opgaver.

Vi tilbyder alt i flisearbejde / badeværelser, med speciale i ligning af store fliser. Tilbygninger, nybyg, Projektstyring og Entreprisearbejde. Ønsker du et uforpligtende prisforslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen på kontakt siden og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om nyt hus på grunden eller ombygning / renovering af en eksisterende ejendom, kan du altid kontakte os.

Du kan trygt kontakte os med opgaver. Du kan se nogle af de mange forskellige projekter vi har arbejedet på gennem tiden på referencer siden.


Se vores projekter

Se hvad vi tilbyder

Få et uforpligtende tilbud